Dränering i Handen

Annons:
Dränering i Handen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Handen. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Handen. Kanske bor du i Handen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Handen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Handen.
Annons:

Dränering i Handen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Handen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Tws Grund & Mark AB
Anläggarv. 5
136 44 Handen


Oves Asfalterings
Anläggarv. 3
136 44 Handen


Turbinen
Vendelsöv. 37
136 44 Handen

Annons:

Pris på dränering i Handen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Handen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Handen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Handen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Handen

I Handen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Handen som detta dräneringsföretag ligger i.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du ta del av mer information om orten Handen om du vill veta mer om Handen än saker relaterat till dränering.

I Handen fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Handen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Handen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.