Dränering i Farsta

Annons:
Dränering i Farsta - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Farsta. Sammanlagt så finns det 12 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Farsta. Kanske bor du i Farsta och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Farsta rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Farsta.
Annons:

Dränering i Farsta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Farsta vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Martin Engberg AB
Helmerdalsv. 32
123 52 Farsta


Helmers Entreprenad
Saltv. 4
123 55 FARSTA


Ocean Wolf Entreprenad Stockholm
Lysviksg. 69
123 42 FARSTA


Bil & Lastmaskin Service AB
Brunskogsbacken 84
123 71 FARSTA


Thomas J Grävmaskiner AB
Brattforsg. 15
123 50 Farsta


Allenius Geoekonomi AB
Rottnerosbacken 70
123 48 FARSTA


Stockholms Byggnadsställningar AB
Lingv. 181
123 61 Farsta


Y O P Ställningar
Havsörnsgränd 2
123 49 Farsta


Mws Entreprenad AB
Nykroppag. 38
123 32 Farsta


Jan Blomqvist Schakt, AB
Friv. 5
123 52 Farsta


Daniel Axelsson Bygg & Schakt
Eriksv. 10
123 52 Farsta


martell väg & anläggning AB
Farstav. 112 A
123 32 Farsta

Annons:

Pris på dränering i Farsta

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Farsta kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Farsta samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Farsta för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Farsta

I Farsta finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Farsta som detta dräneringsföretag ligger i.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om orten Farsta om du vill veta mer om Farsta än saker relaterat till dränering.

I Farsta fanns det sammanlagt 12 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Farsta. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Farsta som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.