Dränering i Färentuna

Annons:
Dränering i Färentuna - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Färentuna. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Färentuna. Kanske bor du i Färentuna och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Färentuna rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Färentuna.
Annons:

Dränering i Färentuna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Färentuna vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Fridhems Entreprenad AB
Karlskärsvägen 38
179 98 Färentuna


Sundins Snickeri, J O
Kvarnv. 9
179 97 FÄRENTUNA


Skullman Bergsprängning
Högby 14
179 98 Färentuna


Ekuddens Schakt & Transport AB
Björkviksv. 37
179 98 Färentuna


Skullman Bergsprängning AB
Högby 16
179 98 Färentuna


Färingsö Kompani AB
Ölstav. 95
179 98 Färentuna


Fridhem Entreprenad
Karlskärsvägen 38
179 98 Färentuna

Annons:

Pris på dränering i Färentuna

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Färentuna kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Färentuna samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Färentuna för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Färentuna

I Färentuna finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Färentuna som detta dräneringsföretag ligger i.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du ta del av mer information om orten Färentuna om du vill veta mer om Färentuna än saker relaterat till dränering.

I Färentuna fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Färentuna. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Färentuna som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.