Dränering i Ekerö

Annons:
Dränering i Ekerö - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Ekerö. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Ekerö. Kanske bor du i Ekerö och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Ekerö rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Ekerö.
Annons:

Dränering i Ekerö

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Ekerö vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Spånga Mälarö Lastbilcentral AB
Bryggav. 102
178 31 Ekerö


Exon Trädgård
Bokv. 16
178 51 Ekerö


B&B Allservice
Gustavav. 161
178 31 Ekerö


Ekerö Markanläggning/Thomas Mårtensson
Jungfrusundsv. 9
178 38 EKERÖ


Färentuna Bergsprängning AB
Tegelbruksv. 3 D
178 30 EKERÖ


Närlunda Schakt o Transport AB
Domherrev. 17
178 39 Ekerö


Ekerö Markanläggning
Knalleborgsv. 16
178 35 Ekerö


Jeffrey
Murrebov. 6
178 38 EKERÖ


Brusans
Källv. 4
178 32 EKERÖ

Annons:

Pris på dränering i Ekerö

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Ekerö kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Ekerö samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Ekerö för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Ekerö

I Ekerö finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Ekerö som detta dräneringsföretag ligger i.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekerö om du vill veta mer om Ekerö än saker relaterat till dränering.

I Ekerö fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Ekerö. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Ekerö som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.