Dränering i Djurhamn

Annons:
Dränering i Djurhamn - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Djurhamn. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Djurhamn. Kanske bor du i Djurhamn och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Djurhamn rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Djurhamn.
Annons:

Dränering i Djurhamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Djurhamn vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Djurö Grävmaskiner AB
Kallmossevägen 3
139 74 DJURHAMN


Barnviks Gräv & Allservice AB
Barnviks Byv. 35
139 72 DJURHAMN


Fjällsviks Plåtslageri AB
G. Landsv. 20
139 74 DJURHAMN


Djurö Schakt & Transport AB
Mossvägen 4
139 74 DJURHAMN


R-Hås Markarbeten
Stättängsv. 10
139 74 DJURHAMN


Trafiklinjer At
Slanguddsv. 15
139 73 Djurhamn


Nemvills Gräv & Fastighetsservice AB
Sollenkrokav. 47
139 73 Djurhamn

Annons:

Pris på dränering i Djurhamn

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Djurhamn kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Djurhamn samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Djurhamn för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Djurhamn

I Djurhamn finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Djurhamn som detta dräneringsföretag ligger i.

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Djurhamn om du vill veta mer om Djurhamn än saker relaterat till dränering.

I Djurhamn fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Djurhamn. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Djurhamn som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.