Dränering i Bergshamra

Annons:
Dränering i Bergshamra - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bergshamra. Sammanlagt så finns det 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bergshamra. Kanske bor du i Bergshamra och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bergshamra rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bergshamra.
Annons:

Dränering i Bergshamra

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bergshamra vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bröderna Tegnér
Tallbacksv. 7
761 12 BERGSHAMRA


Roslagens Markentreprenad AB
Veda
Bergshamra


Allgräv & R-Power AB
Vadvägen
Bergshamra


Maskinkonsult Per Lingberth
Helgövägen 38
761 12 BERGSHAMRA


Bröderna Erikssons Entreprenad på Singö AB
Lillsjövägen 38
761 12 BERGSHAMRA


Rotorschakt AB
Roddarbacken 1
761 11 Bergshamra


Dml Mark och Stenspräck
Tallbacksv. 8
761 12 BERGSHAMRA


Tsg Entreprenad AB
Söderskogen 7
761 11 Bergshamra


Svedengården
Havsjövägen 29
761 12 BERGSHAMRA


Timmy Goldrings Entreprenad
Stockbyvägen
760 10 Bergshamra

Annons:

Pris på dränering i Bergshamra

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bergshamra kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bergshamra samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bergshamra för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bergshamra

I Bergshamra finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bergshamra som detta dräneringsföretag ligger i.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergshamra om du vill veta mer om Bergshamra än saker relaterat till dränering.

I Bergshamra fanns det sammanlagt 10 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bergshamra. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bergshamra som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.