Dränering i Bandhagen

Annons:
Dränering i Bandhagen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bandhagen. Sammanlagt så finns det 12 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bandhagen. Kanske bor du i Bandhagen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bandhagen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bandhagen.
Annons:

Dränering i Bandhagen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bandhagen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

C.G. Schakt & Entreprenad AB
Skebokvarnsv. 162
124 51 BANDHAGEN


Brottby Schakt- & Sprängning AB
Harpsundsv. 185
124 59 BANDHAGEN


Väsby Schakt AB
Skebokvarnsv. 324
124 50 Bandhagen


Leorent Maskinuthyrning AB
Ervallakroken 1
124 66 BANDHAGEN


Ultimate Comedy Sweden
Björksundsslingan 36
124 31 BANDHAGEN


Sandin
Björksundsslingan 23
124 31 BANDHAGEN


REE-WELL AB
Askersundsg. 6
124 67 Bandhagen


Fallskydds Gummi, Sverige AB
Snösätragränd 3
Bandhagen


Sörmlandsgruppen AB
070 - 436 33 38Mds Construction
Vintrosag. 50
124 74 Bandhagen


Rl Hammare Och Spade
Olshammarsg. 15
124 75 BANDHAGEN


Bergsprängning Leif Larsson AB
Snösätragränd 3
Bandhagen

Annons:

Pris på dränering i Bandhagen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bandhagen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bandhagen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bandhagen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bandhagen

I Bandhagen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bandhagen som detta dräneringsföretag ligger i.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Bandhagen om du vill veta mer om Bandhagen än saker relaterat till dränering.

I Bandhagen fanns det sammanlagt 12 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bandhagen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bandhagen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.