Dränering i Bagarmossen

Annons:
Dränering i Bagarmossen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bagarmossen. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bagarmossen. Kanske bor du i Bagarmossen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bagarmossen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bagarmossen.
Annons:

Dränering i Bagarmossen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bagarmossen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

TMT Gräv Entreprenad AB
Rusthållarv. 215
128 44 BAGARMOSSEN


Skärgårdens Plattsättning
Voxnegränd 2
128 43 Bagarmossen

Annons:

Pris på dränering i Bagarmossen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bagarmossen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bagarmossen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bagarmossen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bagarmossen

I Bagarmossen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bagarmossen som detta dräneringsföretag ligger i.

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Bagarmossen om du vill veta mer om Bagarmossen än saker relaterat till dränering.

I Bagarmossen fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bagarmossen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bagarmossen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.