Dränering i Årsta

Annons:
Dränering i Årsta - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Årsta. Sammanlagt så finns det 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Årsta. Kanske bor du i Årsta och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Årsta rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Årsta.
Annons:

Dränering i Årsta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Årsta vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Viacon AB
Partihandlarv. 47
120 44 ÅRSTA


Erema Entreprenad AB
Byängsgränd 14
120 40 ÅRSTA


Karl Johan Berglund Mark & Åkeri
Sandfjärdsg. 30
120 57 ÅRSTA


Tjockhults Byggservice Filial
Sandfjärdsg. 94
120 56 årsta


Syczewski Bygg AB
Hummelv. 4
120 60 ÅRSTA


Rialto Byggservice AB
Sandfjärdsg. 94
120 56 årsta


Läcks Mark, AB
Tämnarv. 22
120 53 ÅRSTA


Stockholms Bergteknik AB
Gullmarsv. 52
120 39 ÅRSTA


Svevia AB
Älvkällev. 4 X
120 40 ÅRSTA


3w Transport AB
Storsjöv. 78
120 59 ÅRSTA

Annons:

Pris på dränering i Årsta

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Årsta kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Årsta samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Årsta för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Årsta

I Årsta finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Årsta som detta dräneringsföretag ligger i.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Årsta om du vill veta mer om Årsta än saker relaterat till dränering.

I Årsta fanns det sammanlagt 10 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Årsta. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Årsta som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons: