Dränering i Älta

Annons:
Dränering i Älta - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Älta. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Älta. Kanske bor du i Älta och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Älta rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Älta.
Annons:

Dränering i Älta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Älta vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Stortomas Transport & Mark
Pilv. 4
138 34 ÄLTA


Jugge Larsson AB
Örkroken 5
138 40 älta


J H:s Trädgårdsservice AB
Ältav. 107
138 37 älta


Bygg & Miljö Stockholm AB
Örkroken 1
138 40 älta


Sequr Mark och Anläggning AB
Örkroken 2
138 40 älta


J Erikssons Schakt AB
Tenntorpsv. 8
138 33 älta


Abtot Mark och Anläggning AB
Örkroken 2
138 40 älta


Sören Forslund Entreprenad AB
Nyv. 36
138 34 ÄLTA


Rcg Entreprenad AB
Slätv. 16
138 34 ÄLTA

Annons:

Pris på dränering i Älta

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Älta kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Älta samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Älta för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Älta

I Älta finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Älta som detta dräneringsföretag ligger i.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älta om du vill veta mer om Älta än saker relaterat till dränering.

I Älta fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Älta. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Älta som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.