Dränering i Stallarholmen

Annons:
Dränering i Stallarholmen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Stallarholmen. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Stallarholmen. Kanske bor du i Stallarholmen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Stallarholmen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Stallarholmen.
Annons:

Dränering i Stallarholmen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Stallarholmen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Stallarholmens Marin
Fjällsta Björkenborg
645 97 STALLARHOLMEN


Grödinge Skog & Bygg AB
Vreta By 3
645 97 STALLARHOLMEN


Vannesta Entreprenad AB
Vannestav. 3 A
645 61 Stallarholmen

Annons:

Pris på dränering i Stallarholmen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Stallarholmen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Stallarholmen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Stallarholmen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Stallarholmen

I Stallarholmen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Stallarholmen som detta dräneringsföretag ligger i.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stallarholmen om du vill veta mer om Stallarholmen än saker relaterat till dränering.

I Stallarholmen fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Stallarholmen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Stallarholmen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Södermanland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.