Dränering i Oxelösund

Annons:
Dränering i Oxelösund - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Oxelösund. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Oxelösund. Kanske bor du i Oxelösund och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Oxelösund rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Oxelösund.
Annons:

Dränering i Oxelösund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Oxelösund vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Oxelö Maskinuthyrning AB
Hallg. 12
613 31 OXELÖSUND


Kirres Maskin AB
Verkstadsg. 7
613 41 Oxelösund


Stenberg Schakt AB, L
070 - 378 36 87Guy Åhlin Entreprenad AB
Järnverket
613 31 OXELÖSUND


Wetterholms Spår & Entreprenadservice
Föreningsg. 28 A
613 31 OXELÖSUND

Annons:

Pris på dränering i Oxelösund

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Oxelösund kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Oxelösund samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Oxelösund för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Oxelösund

I Oxelösund finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Oxelösund som detta dräneringsföretag ligger i.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oxelösund om du vill veta mer om Oxelösund än saker relaterat till dränering.

I Oxelösund fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Oxelösund. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Oxelösund som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Södermanland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.