Dränering i Katrineholm

Annons:
Dränering i Katrineholm - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Katrineholm. Sammanlagt så finns det 13 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Katrineholm. Kanske bor du i Katrineholm och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Katrineholm rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Katrineholm.
Annons:

Dränering i Katrineholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Katrineholm vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Boda Gräv & Markservice
Boda 7
641 96 Katrineholm


m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM


Sten och Betongteknik i Katrineholm AB
Torsg. 5 B
641 37 KATRINEHOLM


SR Betongdesign AB
Mov. 1
641 49 Katrineholm


Jockes Kompaktmaskiner
Forssjö Björnkälla
641 93 KATRINEHOLM


Bullervalla AB
Kärrsätter Bullervalla
641 93 KATRINEHOLM


Bullervalla AB
Kärrsätter Bullervalla
641 93 KATRINEHOLM


Forsberg, Robert
Odins v. 3
641 37 KATRINEHOLM


T B G Entreprenad Och Förartjänst
Forssjö Kårtorp
641 93 KATRINEHOLM


Valla Grävtjänst AB
Villag. 20 B
641 36 Katrineholm


Sammy Minigräv&Markarbeten
V. Granhed 1
641 97 KATRINEHOLM


Hälsokällarn
Vingåkersv. 47
641 51 KATRINEHOLM


Rotomill Holding ABAnnons:

Pris på dränering i Katrineholm

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Katrineholm kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Katrineholm samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Katrineholm för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Katrineholm

I Katrineholm finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Katrineholm som detta dräneringsföretag ligger i.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Katrineholm om du vill veta mer om Katrineholm än saker relaterat till dränering.

I Katrineholm fanns det sammanlagt 13 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Katrineholm. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Katrineholm som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Södermanland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.