Dränering i Flen

Annons:
Dränering i Flen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Flen. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Flen. Kanske bor du i Flen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Flen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Flen.
Annons:

Dränering i Flen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Flen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Markjobb AB
Vattug. 3
642 33 FLEN


Erik Kåbring AB
Åseg. 13
642 37 FLEN


Kurt Jonssons Entreprenad
Vadsbro Axelsberg
642 94 Flen


Brolins Gräv AB
Nyponv. 123
642 92 Flen


Lin Consulting AB
Talja Ekborgen
642 91 FLEN

Annons:

Pris på dränering i Flen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Flen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Flen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Flen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Flen

I Flen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Flen som detta dräneringsföretag ligger i.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Flen om du vill veta mer om Flen än saker relaterat till dränering.

I Flen fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Flen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Flen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Södermanland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.