Dränering i Björkvik

Annons:
Dränering i Björkvik - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Björkvik. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Björkvik. Kanske bor du i Björkvik och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Björkvik rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Björkvik.
Annons:

Dränering i Björkvik

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Björkvik vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Eriksson, Thomas
Gustavsborg Stensborg
640 20 Björkvik


Kjell I Hagsjö AB
Palmtorpsv. 4
640 20 Björkvik


Björkviks Marktjänst AB
Tjärsta Mellangård
640 20 Björkvik

Annons:

Pris på dränering i Björkvik

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Björkvik kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Björkvik samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Björkvik för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Björkvik

I Björkvik finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Björkvik som detta dräneringsföretag ligger i.

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Björkvik om du vill veta mer om Björkvik än saker relaterat till dränering.

I Björkvik fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Björkvik. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Björkvik som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Södermanland.
Annons: