Dränering i Perstorp

Annons:
Dränering i Perstorp - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Perstorp. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Perstorp. Kanske bor du i Perstorp och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Perstorp rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Perstorp.
Annons:

Dränering i Perstorp

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Perstorp vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Paulssons Gräv & Schakt AB
Ekorrstigen 1
284 36 Perstorp


Perstorps Kommun
Järnvägsg. 2
284 33 PERSTORP


Richards Schakt
Källstorp 120
284 91 PERSTORP


Grävtjänst Arne Svensson, AB
Månstorp 505
284 91 PERSTORP


Johansson Grus & Mark Entreprenad AB
Häljalt Åsbov. 201
284 92 Perstorp


Hagstad Entreprenad, AB
Hagstad 701
284 92 Perstorp


Ohlins Lantbruk & Entreprenad HB
Bosarpsv. 37
284 34 Perstorp

Annons:

Pris på dränering i Perstorp

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Perstorp kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Perstorp samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Perstorp för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Perstorp

I Perstorp finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Perstorp som detta dräneringsföretag ligger i.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Perstorp om du vill veta mer om Perstorp än saker relaterat till dränering.

I Perstorp fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Perstorp. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Perstorp som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.