Dränering i Oxie

Annons:
Dränering i Oxie - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Oxie. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Oxie. Kanske bor du i Oxie och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Oxie rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Oxie.
Annons:

Dränering i Oxie

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Oxie vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

ABTOT/AB Tage Olofssons Trädgårdsanläggning
Lockarpsv. 12
238 41 OXIE


Dränering I Skåne AB
Oshögav. 196
238 32 OXIE


MST Syd AB
Sofiedalsv. 8
238 37 Oxie


Leif Bogenberg AB
Oxie Möllev. 12
238 33 Oxie


Mark & Montage, Ingemar Johansson
Käglinge Byg. 16
238 43 OXIE


Sandstöd Service
Rapsåkersv. 24
238 36 OXIE


Rivex Entreprenad AB
Svedalav. 129
238 41 OXIE

Annons:

Pris på dränering i Oxie

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Oxie kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Oxie samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Oxie för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Oxie

I Oxie finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Oxie som detta dräneringsföretag ligger i.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oxie om du vill veta mer om Oxie än saker relaterat till dränering.

I Oxie fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Oxie. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Oxie som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.