Dränering i Önnestad

Annons:
Dränering i Önnestad - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Önnestad. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Önnestad. Kanske bor du i Önnestad och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Önnestad rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Önnestad.
Annons:

Dränering i Önnestad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Önnestad vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Fegelstorps Lantbruks HB
Västra Bockebäcksvägen 68 -26
291 93 önnestad


HB Johannessons Åkeri
Färlövsv. 3
291 73 önnestad


Regionbygg I Skåne AB
Jordatalsv. 14
291 73 önnestad


Henrik Ramberg
Gamla skoglösavägen
291 93 önnestad

Annons:

Pris på dränering i Önnestad

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Önnestad kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Önnestad samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Önnestad för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Önnestad

I Önnestad finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Önnestad som detta dräneringsföretag ligger i.

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Önnestad om du vill veta mer om Önnestad än saker relaterat till dränering.

I Önnestad fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Önnestad. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Önnestad som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.