Dränering i Lund

Annons:
Dränering i Lund - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Lund. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lund. Kanske bor du i Lund och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Lund rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Lund.
Annons:

Dränering i Lund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Lund vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Formobad AB
Annedalsv. 8
227 64 Lund


Paulssons Fastighets
Kyrkog. 13
222 22 LUND


Markentreprenad
Råbyv. 33
224 57 LUND


Bygg & Mark i Lund
Blomsterv. 14
225 93 Lund


Gilleskrokens Bygg & Städ AB
Gilleskroken 20
226 47 Lund

Annons:

Pris på dränering i Lund

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Lund kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Lund samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Lund för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Lund

I Lund finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Lund som detta dräneringsföretag ligger i.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lund om du vill veta mer om Lund än saker relaterat till dränering.

I Lund fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Lund. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Lund som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.