Dränering i Lönsboda

Annons:
Dränering i Lönsboda - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Lönsboda. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lönsboda. Kanske bor du i Lönsboda och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Lönsboda rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Lönsboda.
Annons:

Dränering i Lönsboda

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Lönsboda vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Kjell Stjernkvist M.E.F.
Hunshult 656
280 70 LÖNSBODA


Osby Kommun
Ollonstigen 4
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Pris på dränering i Lönsboda

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Lönsboda kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Lönsboda samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Lönsboda för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Lönsboda

I Lönsboda finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Lönsboda som detta dräneringsföretag ligger i.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lönsboda om du vill veta mer om Lönsboda än saker relaterat till dränering.

I Lönsboda fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Lönsboda. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Lönsboda som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons: