Dränering i Killeberg

Annons:
Dränering i Killeberg - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Killeberg. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Killeberg. Kanske bor du i Killeberg och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Killeberg rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Killeberg.
Annons:

Dränering i Killeberg

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Killeberg vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Fornahässle Maskintjänst AB
Fornahässle 2350
280 72 Killeberg

Annons:

Pris på dränering i Killeberg

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Killeberg kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Killeberg samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Killeberg för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Killeberg

I Killeberg finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Killeberg som detta dräneringsföretag ligger i.

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånarantal: 585, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Killeberg om du vill veta mer om Killeberg än saker relaterat till dränering.

I Killeberg fanns det sammanlagt 1 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Killeberg. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Killeberg som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons: