Dränering i Kattarp

Annons:
Dränering i Kattarp - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kattarp. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kattarp. Kanske bor du i Kattarp och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kattarp rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kattarp.
Annons:

Dränering i Kattarp

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kattarp vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hanssons Gräv & Schakt i Helsingborg AB
Ringg. 27
254 70 KATTARP


Islink AB
Mossav. 7
254 70 KATTARP

Annons:

Pris på dränering i Kattarp

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kattarp kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kattarp samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kattarp för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kattarp

I Kattarp finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kattarp som detta dräneringsföretag ligger i.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kattarp om du vill veta mer om Kattarp än saker relaterat till dränering.

I Kattarp fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kattarp. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kattarp som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.