Dränering i Hörja

Annons:
Dränering i Hörja - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hörja. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hörja. Kanske bor du i Hörja och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hörja rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hörja.
Annons:

Dränering i Hörja

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hörja vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hässleholms Grävservice AB
Gräsabygget 5095
282 94 HÖRJA


Jd Stensättning AB
Örkelljungav. 27
282 94 HÖRJA


Toressons Gräv
Hörja 5055
282 94 HÖRJA

Annons:

Pris på dränering i Hörja

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hörja kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hörja samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hörja för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hörja

I Hörja finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hörja som detta dräneringsföretag ligger i.

Hörja är en småort i Hässleholms kommun och kyrkby i Hörja socken i Skåne cirka 6 km norr om Tyringe. Hörja kyrka är byggd av gråsten. I dag kvarstår långhus och kor från medeltiden.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 193, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hörja om du vill veta mer om Hörja än saker relaterat till dränering.

I Hörja fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hörja. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hörja som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.