Dränering i Hammenhög

Annons:
Dränering i Hammenhög - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hammenhög. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hammenhög. Kanske bor du i Hammenhög och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hammenhög rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hammenhög.
Annons:

Dränering i Hammenhög

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hammenhög vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Nk-Markservice
Vallby Högaslätt 1
276 56 Hammenhög


Vallby Industriblästring AB
Vallby 914
276 56 Hammenhög


Vallby Gräv&Schakt AB
Vallby 34
276 56 Hammenhög


P A Glimmingehus Gård
Glimminge Glimmingehus Gård
Hammenhög


Österlentunnan
Vallby 288
276 56 Hammenhög


Antonssons Mark & Entreprenad AB
Vallby 974
276 56 Hammenhög


T. Bengtssons Schakt O Maskin
Mariedalsv. 9
276 50 Hammenhög


Åkessons Gräv
Hannas 152
276 55 HAMMENHÖG

Annons:

Pris på dränering i Hammenhög

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hammenhög kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hammenhög samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hammenhög för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hammenhög

I Hammenhög finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hammenhög som detta dräneringsföretag ligger i.

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hammenhög om du vill veta mer om Hammenhög än saker relaterat till dränering.

I Hammenhög fanns det sammanlagt 8 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hammenhög. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hammenhög som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.