Dränering i Glimåkra

Annons:
Dränering i Glimåkra - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Glimåkra. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Glimåkra. Kanske bor du i Glimåkra och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Glimåkra rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Glimåkra.
Annons:

Dränering i Glimåkra

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Glimåkra vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Glimåkra Entreprenad, AB
Hittarp 2119 A
280 64 GLIMÅKRA


Glimåkra Skogstjänst HB
Kärrg. 14
280 64 GLIMÅKRA


Schakt Bolaget I Osby AB
Ö. Svenstorp 3272
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Pris på dränering i Glimåkra

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Glimåkra kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Glimåkra samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Glimåkra för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Glimåkra

I Glimåkra finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Glimåkra som detta dräneringsföretag ligger i.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Glimåkra om du vill veta mer om Glimåkra än saker relaterat till dränering.

I Glimåkra fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Glimåkra. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Glimåkra som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.