Dränering i Fleninge

Annons:
Dränering i Fleninge - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Fleninge. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Fleninge. Kanske bor du i Fleninge och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Fleninge rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Fleninge.
Annons:

Dränering i Fleninge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Fleninge vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Söderlindhs
Fleningevägen 315
254 77 FLENINGE


Hn Gräv AB
Gunnarlundavägen 27
254 77 FLENINGE

Annons:

Pris på dränering i Fleninge

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Fleninge kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Fleninge samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Fleninge för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Fleninge

I Fleninge finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Fleninge som detta dräneringsföretag ligger i.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fleninge om du vill veta mer om Fleninge än saker relaterat till dränering.

I Fleninge fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Fleninge. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Fleninge som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.