Dränering i Fjälkinge

Annons:
Dränering i Fjälkinge - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Fjälkinge. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Fjälkinge. Kanske bor du i Fjälkinge och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Fjälkinge rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Fjälkinge.
Annons:

Dränering i Fjälkinge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Fjälkinge vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

JF gräv och schakt
Gälltoftav. 34
290 34 FJÄLKINGE


Ivö Gräv
Ärkebiskopens v. 9
290 34 FJÄLKINGE


Grävfirman Viktor Ingvarsson AB
Elmqvists v. 22
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Pris på dränering i Fjälkinge

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Fjälkinge kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Fjälkinge samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Fjälkinge för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Fjälkinge

I Fjälkinge finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Fjälkinge som detta dräneringsföretag ligger i.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjälkinge om du vill veta mer om Fjälkinge än saker relaterat till dränering.

I Fjälkinge fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Fjälkinge. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Fjälkinge som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.