Dränering i Bjärnum

Annons:
Dränering i Bjärnum - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bjärnum. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bjärnum. Kanske bor du i Bjärnum och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bjärnum rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bjärnum.
Annons:

Dränering i Bjärnum

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bjärnum vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Jimmys Sten och Trädgård
Farstorpsv. 28
280 20 BJÄRNUM


TA Mark O Trädgård AB
Boställsg. 48
280 20 BJÄRNUM


Dalasjö Gräv O Bygg
Dalsjö 226
280 20 BJÄRNUM


Sandéns Gräv O Mark AB
Boställsg. 2 E
280 20 BJÄRNUM


Kjell Persson
Verumsv. 61
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Pris på dränering i Bjärnum

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bjärnum kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bjärnum samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bjärnum för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bjärnum

I Bjärnum finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bjärnum som detta dräneringsföretag ligger i.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjärnum om du vill veta mer om Bjärnum än saker relaterat till dränering.

I Bjärnum fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bjärnum. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bjärnum som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons: