Dränering i Billesholm

Annons:
Dränering i Billesholm - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Billesholm. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Billesholm. Kanske bor du i Billesholm och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Billesholm rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Billesholm.
Annons:

Dränering i Billesholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Billesholm vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hammare och Såg i Helsingborg
Böketoftav. 11
267 72 BILLESHOLM


J Brovinius
Stenestadsv. 21
267 72 BILLESHOLM


J. Olsson Schakt Billesholm
Sångg. 7
267 71 Billesholm

Annons:

Pris på dränering i Billesholm

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Billesholm kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Billesholm samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Billesholm för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Billesholm

I Billesholm finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Billesholm som detta dräneringsföretag ligger i.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Billesholm om du vill veta mer om Billesholm än saker relaterat till dränering.

I Billesholm fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Billesholm. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Billesholm som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons: