Dränering i Båstad

Annons:
Dränering i Båstad - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Båstad. Sammanlagt så finns det 11 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Båstad. Kanske bor du i Båstad och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Båstad rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Båstad.
Annons:

Dränering i Båstad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Båstad vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Maskintjänst i Båstad AB
Falkv. 12
269 39 BÅSTAD


Finsbo Entreprenad AB
Stenbrottsv. 12
269 96 Båstad


Leffe Gräv
Skrockahögsv. 172
269 93 BÅSTAD


Jan Larssons Maskinstation AB
Klampv. 11
269 92 Båstad


Lindströms Åkeri i V. Karup AB
Karpa Gada 93
269 94 Båstad


Kalles Smågräv & Entreprenad AB
Jeppas Lellas v. 9
269 93 BÅSTAD


Drivans Schakt
Lupinv. 5
269 38 Båstad


Gustaf Persson & Co Eftr AB
Ängalagsv. 502
269 95 BÅSTAD


H B Gräv
Ängelsbäcksv. 261
269 92 Båstad


Härtsböle, Göran
Majv. 10 B
269 35 BÅSTAD


AB J. Falk Entreprenad Pensionsstiftelse
031 - 80 50 60


Annons:

Pris på dränering i Båstad

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Båstad kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Båstad samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Båstad för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Båstad

I Båstad finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Båstad som detta dräneringsföretag ligger i.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Båstad om du vill veta mer om Båstad än saker relaterat till dränering.

I Båstad fanns det sammanlagt 11 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Båstad. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Båstad som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.