Dränering i Asmundtorp

Annons:
Dränering i Asmundtorp - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Asmundtorp. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Asmundtorp. Kanske bor du i Asmundtorp och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Asmundtorp rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Asmundtorp.
Annons:

Dränering i Asmundtorp

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Asmundtorp vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mark & Transport Skåne AB
Åsv. 133
261 76 ASMUNDTORP


Sandéns Måleri AB
Nissebov. 20
261 75 Asmundtorp


LA Demolition Skåne AB
Tågarpsv. 79
261 76 ASMUNDTORP


Lundqvist Konsult & Entreprenad
Fasanv. 13
261 75 Asmundtorp

Annons:

Pris på dränering i Asmundtorp

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Asmundtorp kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Asmundtorp samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Asmundtorp för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Asmundtorp

I Asmundtorp finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Asmundtorp som detta dräneringsföretag ligger i.

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Asmundtorp om du vill veta mer om Asmundtorp än saker relaterat till dränering.

I Asmundtorp fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Asmundtorp. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Asmundtorp som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Skåne.
Annons: