Dränering i Kisa

Annons:
Dränering i Kisa - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kisa. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kisa. Kanske bor du i Kisa och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kisa rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kisa.
Annons:

Dränering i Kisa

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kisa vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Franssons Last och Schakt AB
Östorp 3
590 39 Kisa


Rimforsa Skog AB
Storg. 11 A
590 38 KISA


Perssons Allservice
Tidersrum Björksätra 1
590 39 Kisa


Svensson, Kjell
Millingetorp Hasselbacken
590 39 Kisa


Svevia AB
Industrivägen
590 44 Kisa


Börje Pettersson Entreprenad & Förarservice
Kisa-måla Appelkullen
590 39 Kisa


Kinda Kommun
Förrådsg. 1
590 39 Kisa

Annons:

Pris på dränering i Kisa

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kisa kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kisa samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kisa för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kisa

I Kisa finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kisa som detta dräneringsföretag ligger i.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kisa om du vill veta mer om Kisa än saker relaterat till dränering.

I Kisa fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kisa. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kisa som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Östergötland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.