Dränering i Boxholm

Annons:
Dränering i Boxholm - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Boxholm. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Boxholm. Kanske bor du i Boxholm och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Boxholm rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Boxholm.
Annons:

Dränering i Boxholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Boxholm vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Kg:s traktor & maskin kjell gustavsson AB
Stenstorp Södergård
590 16 Boxholm


Thudeens Byggtjänst AB, Bo
Bäverplan 5
590 13 BOXHOLM


Dungmark, Carl-Johan
Sandkulla Sandkullatorp 2
590 16 Boxholm


Bärbäck Maskin
Bärbäck Skattegård
590 15 BOXHOLM


Kulla Gård
Kulla Gård
590 16 Boxholm


Leuvsta Entreprenad
Uddebo Leuvsta
590 14 Boxholm


AB Leuvsta Entreprenad
Uddebo Leuvsta
590 14 Boxholm

Annons:

Pris på dränering i Boxholm

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Boxholm kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Boxholm samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Boxholm för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Boxholm

I Boxholm finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Boxholm som detta dräneringsföretag ligger i.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Boxholm om du vill veta mer om Boxholm än saker relaterat till dränering.

I Boxholm fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Boxholm. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Boxholm som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Östergötland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.