Dränering i Odensbacken

Annons:
Dränering i Odensbacken - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Odensbacken. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Odensbacken. Kanske bor du i Odensbacken och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Odensbacken rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Odensbacken.
Annons:

Dränering i Odensbacken

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Odensbacken vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Råsells Mark & VVS AB
Talby 421
715 94 ODENSBACKEN


Mark och Sten i Örebro AB
Ingvaldstorp 421
715 93 Odensbacken


Lundbergs Mek & Maskin
Industriv. 8
715 31 Odensbacken


Sörby-Åsens Invallningsföretag Av År 1955
Lännäs 140
715 93 Odensbacken


Vinberg, Mats
Hummelsta 309
715 91 Odensbacken


Arkens Grund & Schakt
Segersjö 630
715 93 Odensbacken


Wia Maskin AB
Via 521
715 94 ODENSBACKEN

Annons:

Pris på dränering i Odensbacken

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Odensbacken kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Odensbacken samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Odensbacken för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Odensbacken

I Odensbacken finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Odensbacken som detta dräneringsföretag ligger i.

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Odensbacken om du vill veta mer om Odensbacken än saker relaterat till dränering.

I Odensbacken fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Odensbacken. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Odensbacken som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Örebro.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.