Dränering i Laxå

Annons:
Dränering i Laxå - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Laxå. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Laxå. Kanske bor du i Laxå och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Laxå rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Laxå.
Annons:

Dränering i Laxå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Laxå vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Karl Hedin Bygghandel AB
Revirv. 2
695 30 Laxå


Laxå Bowling och Gym
Revirv. 18
695 30 Laxå


HL Service i Laxå AB
Smedjeg. 10
695 32 Laxå

Annons:

Pris på dränering i Laxå

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Laxå kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Laxå samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Laxå för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Laxå

I Laxå finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Laxå som detta dräneringsföretag ligger i.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Laxå om du vill veta mer om Laxå än saker relaterat till dränering.

I Laxå fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Laxå. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Laxå som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Örebro.
Annons: