Dränering i Glanshammar

Annons:
Dränering i Glanshammar - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Glanshammar. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Glanshammar. Kanske bor du i Glanshammar och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Glanshammar rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Glanshammar.
Annons:

Dränering i Glanshammar

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Glanshammar vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Molles Schakt AB
Biverud
705 97 GLANSHAMMAR


Tobbes Schakt AB
Kemiv. 4
705 97 GLANSHAMMAR


Grävlänken AB
Krogesta 313
705 97 GLANSHAMMAR


TFN Entreprenad
Nasta 608
705 96 Glanshammar


Örebro Mark & Asfalt AB
Rinkaby-solberga 306
705 96 Glanshammar


Andersson, David
Björka 517
705 97 GLANSHAMMAR


Rinkaby Markentreprenad
Rinkaby-solberga 217
705 96 Glanshammar


Björka Maskin
Björka 604
705 97 GLANSHAMMAR


Westergren, Anders Folke
Körnv. 14
703 85 Glanshammar

Annons:

Pris på dränering i Glanshammar

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Glanshammar kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Glanshammar samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Glanshammar för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Glanshammar

I Glanshammar finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Glanshammar som detta dräneringsföretag ligger i.

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Glanshammar om du vill veta mer om Glanshammar än saker relaterat till dränering.

I Glanshammar fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Glanshammar. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Glanshammar som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Örebro.
Annons: