Dränering i Zinkgruvan

Annons:
Dränering i Zinkgruvan - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Zinkgruvan. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Zinkgruvan. Kanske bor du i Zinkgruvan och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Zinkgruvan rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Zinkgruvan.
Annons:

Dränering i Zinkgruvan

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Zinkgruvan vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Knalla Gräv & Skog AB
Nedre Knalla
696 96 ZINKGRUVAN


Porjus Entreprenad AB
Centrumv. 1
696 76 ZINKGRUVAN


Degerfeldts Bygg & Entreprenad
Villav. 44
696 76 ZINKGRUVAN


Pm Auto Makeup
Kvarntorpsv. 18
696 76 ZINKGRUVAN


O.K Sprängtjänst
Skolv. 1
696 76 ZINKGRUVAN

Annons:

Pris på dränering i Zinkgruvan

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Zinkgruvan kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Zinkgruvan samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Zinkgruvan för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Zinkgruvan

I Zinkgruvan finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Zinkgruvan som detta dräneringsföretag ligger i.

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 391, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Zinkgruvan om du vill veta mer om Zinkgruvan än saker relaterat till dränering.

I Zinkgruvan fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Zinkgruvan. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Zinkgruvan som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Örebro.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.