Dränering i Tärendö

Annons:
Dränering i Tärendö - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Tärendö. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tärendö. Kanske bor du i Tärendö och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Tärendö rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Tärendö.
Annons:

Dränering i Tärendö

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Tärendö vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Aldenlövs Entreprenad
Männikkö 132
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Entreprenad AB
Heinonen 7
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Pris på dränering i Tärendö

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Tärendö kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Tärendö samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Tärendö för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Tärendö

I Tärendö finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Tärendö som detta dräneringsföretag ligger i.

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tärendö om du vill veta mer om Tärendö än saker relaterat till dränering.

I Tärendö fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Tärendö. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Tärendö som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons: