Dränering i Sangis

Annons:
Dränering i Sangis - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Sangis. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Sangis. Kanske bor du i Sangis och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Sangis rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Sangis.
Annons:

Dränering i Sangis

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Sangis vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Toivonen Maskintjänst & Service AB
Byv. 57
952 72 Sangis


Henning Nilssons Traktor I Luleå AB
Nystadsv. 18
952 72 Sangis


Grynnlandet
Bagarev. 2 B
952 72 Sangis

Annons:

Pris på dränering i Sangis

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Sangis kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Sangis samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Sangis för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Sangis

I Sangis finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Sangis som detta dräneringsföretag ligger i.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sangis om du vill veta mer om Sangis än saker relaterat till dränering.

I Sangis fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Sangis. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Sangis som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.