Dränering i Porjus

Annons:
Dränering i Porjus - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Porjus. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Porjus. Kanske bor du i Porjus och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Porjus rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Porjus.
Annons:

Dränering i Porjus

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Porjus vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Porjus Åkeri AB
Byggarv. 3
982 60 Porjus


Porjus Entreprenad AB
Byggarv. 3
982 60 Porjus


Lars Nes AB
Vargöv. 1
982 60 Porjus

Annons:

Pris på dränering i Porjus

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Porjus kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Porjus samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Porjus för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Porjus

I Porjus finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Porjus som detta dräneringsföretag ligger i.

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånarantal: 328, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Porjus om du vill veta mer om Porjus än saker relaterat till dränering.

I Porjus fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Porjus. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Porjus som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons: