Dränering i Piteå

Annons:
Dränering i Piteå - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Piteå. Sammanlagt så finns det 11 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Piteå. Kanske bor du i Piteå och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Piteå rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Piteå.
Annons:

Dränering i Piteå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Piteå vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mats Granbergs Traktorarbeten AB
Nya Älvv. 371
941 91 Piteå


Norra Halkbanan I Piteå, AB
Fordonsv. 2
941 43 PITEÅ


Walton Öhlund Traktorarbeten, AB
Skäret 45
941 91 Piteå


NCC Construction
Batterig. 10
941 47 PITEÅ


NCC Roads
Batterig. 10
941 47 PITEÅ


SEITEN Byggnads AB
Kyrkbrog. 10
941 31 Piteå


Regoj AB
Fårösundsv. 42
941 65 PITEÅ


Stenström Jan-Erik M.E.F.
Blåbärsstigen 79
941 41 PITEÅ


T. Bergströms Entreprenad AB
Västerg. 14 A
941 33 Piteå


Mikael Söderbergs Traktorer
Brännbergsg. 6
941 43 PITEÅ


J-A - Traktor Tjänst
Andg. 6
941 64 Piteå

Annons:

Pris på dränering i Piteå

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Piteå kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Piteå samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Piteå för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Piteå

I Piteå finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Piteå som detta dräneringsföretag ligger i.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Piteå om du vill veta mer om Piteå än saker relaterat till dränering.

I Piteå fanns det sammanlagt 11 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Piteå. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Piteå som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.