Dränering i Pajala

Annons:
Dränering i Pajala - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Pajala. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Pajala. Kanske bor du i Pajala och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Pajala rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Pajala.
Annons:

Dränering i Pajala

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Pajala vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

P Dalshälls Åkeri AB
Kaunisvaara 126
984 91 Pajala


Snells Entreprenad AB
Niva 29
984 91 Pajala


Bröderna Fredricksons Gräv & Traktor AB
Peräjävaara 135
984 91 Pajala


FältTeamet AB
Kaunisvaara 155
984 91 Pajala


Välitalos Mek Och Svets
Garvareg. 14
984 32 PAJALA


Mäkis Arctic Ranch AB
Kardis 204
984 92 PAJALA


Svevia AB
Odonv. 25
984 32 PAJALA


Fors Mek & Entreprenad i Pajala AB
Tornedalsv. 30
984 31 Pajala


Pajala Kommun
0978 - 120 00


Annons:

Pris på dränering i Pajala

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Pajala kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Pajala samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Pajala för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Pajala

I Pajala finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Pajala som detta dräneringsföretag ligger i.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Pajala om du vill veta mer om Pajala än saker relaterat till dränering.

I Pajala fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Pajala. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Pajala som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.