Dränering i Övertorneå

Annons:
Dränering i Övertorneå - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Övertorneå. Sammanlagt så finns det 14 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Övertorneå. Kanske bor du i Övertorneå och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Övertorneå rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Övertorneå.
Annons:

Dränering i Övertorneå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Övertorneå vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Övertorneå Entreprenad AB
Industriv. 3
957 32 övertorneå


Bottnia Berg AB
073 - 033 95 33Fagervalls Skogsmaskiner AB
Aapua 32 A
957 94 övertorneå


Vadam AB
Villav. 9
957 32 övertorneå


Nord Trans AB
Kuivakangas 261
957 92 övertorneå


Jorma Juvani AB
Alv. 14
957 32 övertorneå


Eriksson, Mats Hans Axel
Luppio 265
957 91 ÖVERTORNEÅ


Göran Simu AB
Matarengiv. 17 C
957 31 ÖVERTORNEÅ


Töyräs Åkeri AB
Jänkisjärvi 83
957 91 ÖVERTORNEÅ


Hw:s Grönsaker
Armasjärvi 50
957 91 ÖVERTORNEÅ


Holma, Agneta
Hemv. 14
957 31 ÖVERTORNEÅ


Wo Maskin AB
Soukolojärvi 57
957 92 övertorneå


Manges Gräv
Luppio 226
957 91 ÖVERTORNEÅ


Tornedalens Renprodukter AB
Soukolojärvi 64
957 92 övertorneå

Annons:

Pris på dränering i Övertorneå

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Övertorneå kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Övertorneå samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Övertorneå för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Övertorneå

I Övertorneå finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Övertorneå som detta dräneringsföretag ligger i.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Övertorneå om du vill veta mer om Övertorneå än saker relaterat till dränering.

I Övertorneå fanns det sammanlagt 14 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Övertorneå. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Övertorneå som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.