Dränering i Överkalix

Annons:
Dränering i Överkalix - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Överkalix. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Överkalix. Kanske bor du i Överkalix och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Överkalix rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Överkalix.
Annons:

Dränering i Överkalix

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Överkalix vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Anders Isaksson Grävmaskiner
Hedensbyn 212
956 91 ÖVERKALIX


Lindbäcks Lastmaskiner, Gunnar
Hedensbyn 216
956 91 ÖVERKALIX


G. Lindbäck I Överkalix AB
Hedensbyn 216
956 91 ÖVERKALIX


Svevia AB
Industriv. 2
956 32 överkalix


Kommunförråd
Industriv. 1
956 32 överkalix

Annons:

Pris på dränering i Överkalix

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Överkalix kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Överkalix samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Överkalix för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Överkalix

I Överkalix finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Överkalix som detta dräneringsföretag ligger i.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överkalix om du vill veta mer om Överkalix än saker relaterat till dränering.

I Överkalix fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Överkalix. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Överkalix som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.