Dränering i Öjebyn

Annons:
Dränering i Öjebyn - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Öjebyn. Sammanlagt så finns det 11 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Öjebyn. Kanske bor du i Öjebyn och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Öjebyn rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Öjebyn.
Annons:

Dränering i Öjebyn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Öjebyn vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Gräsetableringar i Piteå AB
Mejselv. 3
943 36 öjebyn


Hellströms Bygg AB
Spikv. 9
943 36 öjebyn


Gräv & Transport i Piteå AB
Mejselv. 6
943 36 öjebyn


Bergs Maskin AB
Prylv. 6
943 36 öjebyn


NJH Entreprenad AB
Rågrindsv. 13
943 32 öjebyn


Hyrsam
Hammarv. 28
943 36 öjebyn


Rattik Entreprenad AB
Öjag. 30
943 31 ÖJEBYN


Piteå Mark & Entreprenad AB
Hammarv. 51
943 36 öjebyn


Renberg, Anders
Borgarev. 6 C
943 31 ÖJEBYN


Harry Öbergs Grävmaskiner AB
Fiolg. 7
943 33 ÖJEBYN


Kåbdalis Egendom AB
S. Stationsg. 8
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Pris på dränering i Öjebyn

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Öjebyn kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Öjebyn samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Öjebyn för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Öjebyn

I Öjebyn finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Öjebyn som detta dräneringsföretag ligger i.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du ta del av mer information om orten Öjebyn om du vill veta mer om Öjebyn än saker relaterat till dränering.

I Öjebyn fanns det sammanlagt 11 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Öjebyn. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Öjebyn som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.