Dränering i Norrfjärden

Annons:
Dränering i Norrfjärden - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Norrfjärden. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Norrfjärden. Kanske bor du i Norrfjärden och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Norrfjärden rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Norrfjärden.
Annons:

Dränering i Norrfjärden

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Norrfjärden vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Sandbergs Gräv & Schakt AB
Bygelg. 6
945 91 NORRFJÄRDEN


Öbergs Bussar AB
Vallinsv. 3
945 91 NORRFJÄRDEN


Engmans Last & Schakt AB
Forsv. 48
945 91 NORRFJÄRDEN


Traktorlast C & L Nillson AB
Tallhedsg. 18
945 32 Norrfjärden


Jord, Eld & Vatten i Norrfjärden
S. Alterv. 11
945 91 NORRFJÄRDEN

Annons:

Pris på dränering i Norrfjärden

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Norrfjärden kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Norrfjärden samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Norrfjärden för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Norrfjärden

I Norrfjärden finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Norrfjärden som detta dräneringsföretag ligger i.

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Norrfjärden om du vill veta mer om Norrfjärden än saker relaterat till dränering.

I Norrfjärden fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Norrfjärden. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Norrfjärden som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.