Dränering i Korpilombolo

Annons:
Dränering i Korpilombolo - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Korpilombolo. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Korpilombolo. Kanske bor du i Korpilombolo och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Korpilombolo rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Korpilombolo.
Annons:

Dränering i Korpilombolo

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Korpilombolo vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

David Rantatalo, AB
Tallbackav. 10
980 60 Korpilombolo


T Fagerlönn Entreprenad, AB
BERGSVÄGEN 68 68
980 60 Korpilombolo


Uusitalo Gräv & Markservice
Pirttiniemi 42
980 60 Korpilombolo


Korpilombolo Entreprenad AB
Överkalixv. 7
980 60 Korpilombolo


Stefan Keskitalos Åkeri AB
Teurajärvi 213
980 60 Korpilombolo


Patrik Eriksson
Överkalixv. 7
980 60 Korpilombolo


Hieta, Folke Erik
Lahdenpää 13
980 60 Korpilombolo


Slättholms Maskintjänster, AB
Tallheden 10
980 60 Korpilombolo

Annons:

Pris på dränering i Korpilombolo

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Korpilombolo kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Korpilombolo samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Korpilombolo för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Korpilombolo

I Korpilombolo finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Korpilombolo som detta dräneringsföretag ligger i.

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånarantal: 529, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Korpilombolo om du vill veta mer om Korpilombolo än saker relaterat till dränering.

I Korpilombolo fanns det sammanlagt 8 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Korpilombolo. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Korpilombolo som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.