Dränering i Karlsborgsverken

Annons:
Dränering i Karlsborgsverken - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Karlsborgsverken. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Karlsborgsverken. Kanske bor du i Karlsborgsverken och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Karlsborgsverken rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Karlsborgsverken.
Annons:

Dränering i Karlsborgsverken

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Karlsborgsverken vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Larssons Gräv & Last, Kalix
Vånafjärdsv. 59
952 71 KARLSBORGSVERKEN


K. LarssonS Gräv & Last, Kalix
Vånafjärdsv. 59
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Ubr Allfix
Åsv. 6
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Traktorfirma Egon Jägerving AB
Norrlandsg. 4
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Olsson Maskin i Kalix
Vånafjärdsv. 129
952 71 KARLSBORGSVERKEN

Annons:

Pris på dränering i Karlsborgsverken

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Karlsborgsverken kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Karlsborgsverken samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Karlsborgsverken för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Karlsborgsverken

I Karlsborgsverken finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Karlsborgsverken som detta dräneringsföretag ligger i.

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlsborgsverken om du vill veta mer om Karlsborgsverken än saker relaterat till dränering.

I Karlsborgsverken fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Karlsborgsverken. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Karlsborgsverken som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.