Dränering i Kalix

Annons:
Dränering i Kalix - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kalix. Sammanlagt så finns det 13 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kalix. Kanske bor du i Kalix och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kalix rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kalix.
Annons:

Dränering i Kalix

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kalix vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Traktorfirma Anders Segerlund AB
Industrig. 8
952 31 KALIX


Krw Maskin AB
Tjäderstigen 18
952 35 KALIX


J Öbergs Väghyvlar AB
Valhallav. 61 C
952 31 KALIX


Bergström, Per Olof
Ryssbält 39
952 91 KALIX


Börje Larssons Schakt
Smultronstigen 37
952 41 Kalix


Övre Bygdens Traktor- och Utbildningstjänst
Kukasjärvi 288
952 93 KALIX


Roland Mörks Åkeri AB
Smedsg. 23
952 63 Kalix


A Till Ö Consulting, AB
Furuhedsvägen 31
952 31 KALIX


Småkvarns Lantbruk AB
Småkvarn 42
952 92 Kalix


Ingart Olsson Traktorfirma KB
Centralg. 11
952 34 Kalix


Br Isakssons Markteknik, AB
L. Lappträsk 18
952 93 KALIX


Bröderna Gyllecrantz Åkeri AB
Ljungstigen 19
952 51 KALIX


Lindbäck, Nils Roland
Vassholmsv. 3
952 35 KALIX

Annons:

Pris på dränering i Kalix

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kalix kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kalix samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kalix för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kalix

I Kalix finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kalix som detta dräneringsföretag ligger i.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kalix om du vill veta mer om Kalix än saker relaterat till dränering.

I Kalix fanns det sammanlagt 13 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kalix. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kalix som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.