Dränering i Hortlax

Annons:
Dränering i Hortlax - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hortlax. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hortlax. Kanske bor du i Hortlax och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hortlax rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hortlax.
Annons:

Dränering i Hortlax

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hortlax vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

FED Construction, KB
Maranv. 26
944 31 HORTLAX

Annons:

Pris på dränering i Hortlax

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hortlax kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hortlax samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hortlax för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hortlax

I Hortlax finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hortlax som detta dräneringsföretag ligger i.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hortlax om du vill veta mer om Hortlax än saker relaterat till dränering.

I Hortlax fanns det sammanlagt 1 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hortlax. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hortlax som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.